2019-08-22 2339 瀏覽
搵食貼士:一定要訂位,仲要留意佢有同個別搵食平台做優惠,分鐘鐘做緊75節添!同事話中西日式都食到悶悶地,難得俾我地搵到間充滿異國風情的餐廳,仲要搵到個勁抵的優惠,於是搵食兵團一行三人即日訂位。12點仲可以訂到1230的位置,真係無得頂。如果即慶飯局,又有一定人數,可以考慮。先講環境,可能都係特別小小的菜式,所以客人唔多。除咗我地仲有2枱客人,所以我地同其他客人有一定距離,呢點真係唔錯。因為有時講吓八卦嘢都唔使咁尷尬。氣氛同佈置都一流,好靜,而且佈好有中東風情。跟住係服務,雖然我地用訂位平台訂訂位,又係食set lunch (set lunch都有折),但係都好好服務,上菜速度快,而且樂於回答問題,真係好好。跟住講食物,我地三個人叫咗三個餐,有串燒羊肉,串燒雞肉同乳酪雞肉。我只食咗串燒羊,雖然燒得好深色,但真係唔係燒焦咗!唔使驚串燒每份兩條,大約一隻筷子咁長。再跟一碟沙律拼鷹咀豆泥拼比得包及falafel。單尾有甜品同mint tea 或中東式咖啡。由頭盤到甜品都好有質素,沙律新鮮,炸fafel唔油膩。甜品唔太甜,而且好脆。我選咗mint tea 好香唔係茶包茶,同事的咖啡香之餘仲勁提

氣氛同佈置都一流,好靜,而且佈好有中東風情。

串燒每份兩條,大約一隻筷子咁長。再跟一碟沙律拼鷹咀豆泥拼比得包及falafel。單尾有甜品同mint tea 或中東式咖啡。由頭盤到甜品都好有質素,沙律新鮮,炸fafel唔油膩。甜品唔太甜,而且好脆。我選咗mint tea 好香唔係茶包茶,同事的咖啡香之餘仲勁提神。

總括嚟講係十分好的用餐體驗,但係佢一定要你入會,如果你係好講私隱,唔想俾資料人,就要諗過啦。
前菜
串燒羊