Tino係深水埗食街入面唯一嘅西餐廳,入邊嘅環境裝修都唔錯,雖然唔知點解我我會聽到韓文歌😂(都有英文歌)店員都比較忙,所以落單嗰陣都會叫你快少少,同埋要等一等佢,但店員都好有禮貌!今次係晚餐嘅時間去食,就嗌咗: 1️⃣芝士薯條: 好香嘅薯條,出到嚟都依然係脆脆的,配埋芝士,非常之邪惡😈,但非常好食。2️⃣鳳梨熏雞薄餅: 比我哋預期中有啲細份,但兩個人食係絕對夠!呢度嘅薄餅係會幫你加埋鳳梨架😉 唔知你又係唔係支持pizza 要唔要有菠蘿呢? 講返個薄餅,個餅底好厚,但果雞味好濃烈。3️⃣海鮮拌麵: 個面係非常之乾,海鮮好似白烚咁樣樣,拌麵就會比較清淡,呢個就唔係好推薦俾大家食啦😉

今次係晚餐嘅時間去食,就嗌咗: