難得唔使OT 即刻決定出去食番餐好嘅獎勵自己-上open rice搵咗旺角打邊爐見到呢間吞pot都幾多人食 評價又幾好 同朋友二人就諗住嚟食下-先講個環境一入門口就見到個大魚缸 成間鋪又有落地大玻璃 個裝潢都唔差 枱與枱之間嘅空間唔似其他雞煲邊爐咁逼 整體環境都好舒服-店員都好好笑容同禮貌 亦都好詳細去解答我既問題雖然一開始幫我地落錯單 仲希望我地照食但係我地堅持下都幫我地換番-重點戲黎啦!花雕藥膳雞煲!我本身好好好中意食中藥味重既藥膳所以我會覺得個湯底花雕味OK 略嫌藥味不足可能因為本身叫咗藥膳煲個湯底我已經覺得清所以飲完啲湯再加水去打邊爐就變咗冇咩味下次可能要返啲濃味少少嘅或者直接要打邊爐嘅湯底唔食雞煲會好少少😉-食物方面,🐔真係好滑 雪花🐮都唔錯 竹苼同鯇魚片就不過不失我對響鈴既期望係好高 因為都要60蚊唔算平一上到黎見到係岩岩炸起 即刻急不及待咁食左!點知... 有少少失望... 脆度未夠之餘 香口程度都一般 連我最愛打邊爐食嘅油麥菜 都好難食😢唔知會唔會關個湯底事呢🤔 -總括而言 我覺得呢間食店都值得一試既 不過如果佢地加落雞煲比人打邊爐個湯底可以濃多少少 我相信會更好
難得唔使OT 即刻決定出去食番餐好嘅獎勵自己

可能因為本身叫咗藥膳煲個湯底我已經覺得清
所以飲完啲湯再加水去打邊爐就變咗冇咩味

下次可能要返啲濃味少少嘅
或者直接要打邊爐嘅湯底唔食雞煲會好少少😉
食物方面,🐔真係好滑 雪花🐮都唔錯

竹苼同鯇魚片就不過不失
我對響鈴既期望係好高 因為都要60蚊唔算平
一上到黎見到係岩岩炸起 即刻急不及待咁食左!
花雕藥膳雞煲
雪花肥牛