2024-01-05 210 瀏覽
啲甜品、飲品、環境非常ig able而且價錢非常合理☺️都無趕我 限我同朋友坐幾耐當日waitress都好友善 而且預先openrice 訂座仲送左甜品 好抵🤌🏻食物就一般,唔會話難食但都唔會話好好食。睇你要咩,我覺得約幾個女仔坐下 食下 傾計 影相係合適,但如果你係最focus食物味道 呢間未必最fit你。整體性價比高 算可以回頭 尤其生日,我見甜品可以畫碟 影相又靚~食物調味就整體偏淡。Mocha cake 送嘅 少淡 唔太甜 okTiramisu latte 好好睇 tiramisu味唔重 餅乾浸落去唔好食,建議直接食 好味好多Yogurt 雪糕 跟餐甜品 質感有驚喜 好拉絲?幾得意南瓜煙三文魚帶子意大利飯 偏淡 帶子唔算juicy 算ok啦以下圖片係無filter無調色無花好多時間影
Mocha cake 送嘅 少淡 唔太甜 ok
Yogurt 雪糕 跟餐甜品 質感有驚喜 好拉絲?幾得意