2020-03-02 355 瀏覽
同男朋友book左呢間餐廳預祝情人節💕餐廳環境優美落單後會送上餐包🥖可以沾上黑醋同橄欖油食我地叫左Caesar salad $118🥗沙律菜配上碎芝士🧀 香脆煙肉🥓同麵包碎🍞 口感清新可惜沙律加入醋漬鯷魚 有少許腥味 Lobster tail risotto $315🦞賣相精緻意大利飯充滿香濃龍蝦味 龍蝦肉爽口彈牙 一推就起到出黎New Zealand lamp chop $315🐏羊味十足肉質鮮嫩 軟硬適中 無筋有三款醬料配搭羊架Chocolate foundant with vanilla gelato $88心太軟流心感十足朱古力味香濃厚滑雲呢拿gelato軟滑而又不會過甜Black truffle and double chocolate cake $98呢個甜品食落感覺好特別平時black truffle會覺得應該配咸點第一次感受呢種配搭Black truffle cream略嫌有d漏Double chocolate cake餅底係類似海綿蛋糕略嫌鞋口整體食物份量較少價錢偏貴
同男朋友book左呢間餐廳預祝情人節💕
餐廳環境優美