2023-10-07 1944 瀏覽
今日無啦啦好想食片皮鴨🦆上網搵一搵就見到呢間圓方裏面嘅魚塘鴨子上網睇到環境幾好 價錢適中 之後就打去book位環境真係唔錯,有室內室外揀菠蘿咕嚕肉⭐️⭐️⭐️⭐️個肉幾新鮮, 外皮趣卜卜 唔會太多炸粉 菠蘿就酸咗少少 比我想像中大碟👍🏻牛肉麵⭐️⭐️⭐️⭐️牛肉麵好足料,有好多塊牛肉味道正正常常 叫咗佢比辣椒醬🤣 咁樣惹味d 片皮鴨半份⭐️⭐️⭐️份量都可以 ,個皮唔算太薄鴨肉偏小 反而個皮就多啲配料 有青瓜,蔥,紅菜頭,醬料 款式唔算好多,份量都唔係好多 🥲 個人比較鍾意食出邊嘅山楂配料 所以少少失望片皮鴨上菜比較慢 其他嘢食晒先上 直頭甜品都上埋😂🤣萵筍炒牛肉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️萵筍有啲誠意 ,又林又脆口,應該過咗冷河味道調得唔錯牛肉非常林 同埋都好多舊 牛肉多過萵筍🤣香蕉高力豆沙⭐️⭐️⭐️好特別 一般出邊剩係得高力豆沙 加埋香蕉幾好食味道係夾嘅, 可能因為豆沙餡同埋香蕉都幾有份量 所以整個甜品偏甜 蛋白都幾有份量,所以裏面偏實 係幾足料嘅 不過就冇嗰種軟綿綿嘅口感 環境同服務就非常好👍🏻不過茶都幾貴好似$25 / head 但係款式就特別 玄米茶 桂圓紅棗茶 都有
今日無啦啦好想食片皮鴨🦆
上網搵一搵就見到呢間圓方裏面嘅魚塘鴨子

上網睇到環境幾好 價錢適中 之後就打去book位

環境真係唔錯,有室內室外揀

菠蘿咕嚕肉⭐️⭐️⭐️⭐️

牛肉麵⭐️⭐️⭐️⭐️
牛肉麵好足料,有好多塊牛肉
味道正正常常 叫咗佢比辣椒醬🤣 咁樣惹味d

片皮鴨半份⭐️⭐️⭐️
份量都可以 ,個皮唔算太薄
鴨肉偏小 反而個皮就多啲
片皮鴨上菜比較慢 其他嘢食晒先上 直頭甜品都上埋😂🤣

萵筍炒牛肉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
萵筍有啲誠意 ,又林又脆口,應該過咗冷河
味道調得唔錯
牛肉非常林 同埋都好多舊