2022-08-27 1279 瀏覽
今日入左黎鴨脷洲outlet,帶住兩隻狗去whiskers N paws消磨時間,俾兩隻毛孩見下其他狗朋友,因為成幢outlet冇乜野食,所以次次都喺去哩間cafe食。不嬲佢哋D嘢食水準唔差,但係唔平,幾個月無黎,先知個menu轉左,有D嘢食無咗⋯Anyway,我哋叫左mushroom pasta, mushroom soup同french fries。個pasta算係好食嘅,份量適中,唔會太油;個湯都ok,但唔夠熱,此終我都係鍾意佢個tomato soup多D,但原來已經唔再出;至於個薯條就麻麻,明顕係用air fryer整,食落有D硬。Total$186,可接受啦,此終係食個環境,好多大大細細嘅毛孩,好熱閙,又乾淨,應該好多都係熟客成日黎(好似我咁),所以D人好nice。最後俾我發現有少數人都會帶外來野食入黎。另外,outdoor area整左個狗狗噴水池仲有沙灘椅,好得意。

2022-08-27
  • Mushroom  pasta