2024-04-08 17 瀏覽
首先,佢哋嘅三點盛合,包括三文魚、油甘魚同赤身,每一切都新鮮到不得了,食落去嘅感覺好清新。黑松露玉子燒呢,真係一個驚喜,黑松露嘅香氣同滑嫩嘅玉子燒完美結合,每一啖都係享受。照燒日本火簡就魚筒,呢個就更加唔使講,照燒醬嘅香甜同火簡就魚嘅鮮美,絕對係味蕾嘅盛宴。特色燒飯團,每一粒米飯都飽滿得嚟又香,真係好過癮。飲品方面,長野巨峰Sawa同白桃特飲,一杯清甜,一杯香濃,飲落去真係好Chill。串炸系列就更加唔得了,一口和牛、沙錐魚、鶴鶉蛋同三文親子串,每一串都炸得金黃酥脆,外皮脆卜卜,入口即溶,真係夠晒彈!煙燻豬肝香氣四溢,雞心喉管燒得剛剛好,味道濃郁。總括來講,呢間食店真係一個好適合打卡嘅地方,無論係食物質素定係潮流感覺,都係一流。下次你想食日本菜,記得要去,保證唔會失望!

煙燻豬肝香氣四溢,雞心喉管燒得剛剛好,味道濃郁。