😋記得follow ig @hker_chillcheese,更快知道最新美食資訊。多謝支持。🙏🏻#良心小店 🤩一鍋瘋推介椰子湯底香淡、唔會太甜,蕃茄湯底酸度適中,粟米偏淡,相對一般。一人一鍋,夠曬方便衞生。🦀海鮮係每日挑選,因此會有出入。以上係三人份量,通常都會有蟹、鮑魚 、蕃蜆、生蠔、海蝦,一分錢一分貨,但係呢個價錢係值得嘅。蟹蟹膏唔少,但係肉質唔多。蕃蜆、黃刀貝都唔錯。鮑魚生蠔煮熟偏細隻。🥓反而配料都出色,肥牛$28,第一回雪花一般,肉質鮮嫩,第二回反之。墨魚滑算係配料類唔平,但係幾有咬口。響鈴唔太脆口,但係食火鍋必食。🍺好多人都叫啤酒500ML 好大杯😍而我哋叫左汽水 $10/1。💛記得post story 支持呢間良心店舖,會附送蔬菜。

#良心小店
🤩一鍋瘋

💛記得post story 支持呢間良心店舖,會附送蔬菜。
跟餐海鮮
特色湯底