2021-09-25 239 瀏覽
同仔仔去完覆診,特別搭車過黎食!個陣已經1點半,所以滿場都唔洗排隊✌🏻食物春卷仔仔最鐘意呢個!有4條大概2隻手指咁粗咁長…好脆口!如果瓊多少少油岀黎仲好咬落去好實淨,好外脆內軟嘅感覺!加埋佢個喼汁真係好好食😋燒賣呢個真係好酒樓燒賣風味😭😭😭係有菇味架!好飽滿,好彈牙黑椒金錢肚好耐冇食過金錢肚,佢呢個有幾條烏冬麵底,仔仔食晒啲麵仲話唔夠食🤣啲金錢肚好入味,有粒粒黑椒味。流沙奶黃包唔知係咪去得晏,個包唔流沙,又唔奶黃🥺我最鐘意同最期待嘅奶黃話咁冇咗蝦餃皮薄,蝦唔大隻,所以粒蝦餃大約5蚊咁大姐。一啖就啪入口糯米雞一黎到🤣好大個,2歲小朋友手掌咁大,好足料!不過咸左少少,有火腿、鵪鶉蛋、雞肉…鳳爪排骨飯呢個要黎飽下肚,啲飯蒸得好靚,但個賣相就唔係太靚仔用過蝦將軍(定辣椒醬?唔辣架喎)撈飯真係好好食!大家一定要試牛肉球一定要點喼汁!真係好好食!牛肉球大過乒乓波入面有好多葱、馬蹄…服務姐姐好好呀!見我哋抱住小朋友,都幫我哋轉卡位,坐正風口位又問我哋怕唔怕佢凍!食完之後好快收左啲碟,因為啲卡位都比較窄
食物

春卷
咬落去好實淨,好外脆內軟嘅感覺!加埋佢個喼汁真係好好食😋
燒賣
呢個真係好酒樓燒賣風味😭😭😭係有菇味架!
好飽滿,好彈牙
流沙奶黃包
蝦餃
皮薄,蝦唔大隻,所以粒蝦餃大約5蚊咁大姐。一啖就啪入口
鳳爪排骨飯
呢個要黎飽下肚,啲飯蒸得好靚,但個賣相就唔係太靚仔

牛肉球
一定要點喼汁!真係好好食!牛肉球大過乒乓波
入面有好多葱、馬蹄…

鮮蝦燒賣
鳳爪排骨飯