樂酒場 がくさかば

GAKU HALL
2024-05-03 9 瀏覽
最近去左間裝修氣氛都好有日式風味嘅居酒屋🇯🇵同埋座位有塌塌米區~絕對適合慶祝生日/週年呢d 日子啊👍🏻迷の刀 五雕刺身盛合,有三文魚、帶子、甜蝦、吞拿魚、油甘魚✨每款刺身都十分新鮮,好鮮甜啊😋三文魚層層疊🍣 呢個十分打卡啊📸 一上枱店員就會用火槍席前火炙海膽同飛魚子,底層就鋪滿小卷物~咁澎湃都只系$138 咋😮好抵蟹味噌甲羅配薄餅🦀呢款都系我幾中意食ga 款式之一,充滿蟹膏ga 鮮味,鹹香味濃郁😍明太子醬厚燒玉子🥚好厚身ga 玉子燒,整成飯團形狀,入面包住明太子~令到整個味道都提升了不少👍🏻關東煮拼盤🍢去日本緊系會食關東煮啦😋 有蘿蔔、竹輪、蒟蒻等材料,好正宗啊!蘿蔔煮得非常淋身,完全無渣👏🏻