2023-12-09 2005 瀏覽
聖誕節喇😋😋😋梗係要去食好野😁😁朋友介紹喺觀塘工業區呢度有間餐廳好有聖誕節氣氛,午市套餐仲好抵食😃😃😃今日特登book 咗位同好友黎試下,預早慶祝🪅聖誕節🎄餐廳好多聖誕節裝飾品呀😃營造住一種好warm 好chill 既氣氛🥰🥰🥰我地叫咗兩客午市套餐,朋友介紹話呢度出名食梳乎厘班戟,咁梗係要叫一客呢!睇睇下餐牌,再見到除咗梳乎厘班戟,仲有檸檬撻、朱古力撻等等,我一向鐘意食檸檬🤭 叫番個黎試下😆😆😆周打蜆肉忌廉湯- 好味又濃郁😃😃田園沙律- 好fresh! 品種非常多樣化😃伊比利亞60個月火腿卡邦尼意大利粉- 超級好味!意粉煮得好有彈口😃😃 卡邦尼醬汁好濃好creamy! 非常好的配搭😄😄慢煮西班牙杜洛克豬胺焦糖蘋果醬 - 豬胺烤得外脆肉軟🤭 配埋焦糖蘋果醬🥳🥳滿分!😎😎生椰拿鐵 - 呢杯係期間限定!所以特地order 黎試😃😃 有好濃郁的椰子味😃 好味呀!山政小山園一番焙茶鮮奶- 焙茶鮮奶係健康既選擇😃😃😃焙茶好香濃🥰🥰正!伯爵茶珍珠梳乎厘班戟- 嘩!呢個甜品唔可以唔order 呀! 色香味俱全😘😘😘 仲要order lunch set 有優惠加配價🤩🤩🤩 好正!法式檸檬撻- 檸檬撻雖然

今日特登book 咗位同好友黎試下,預早慶祝🪅聖誕節🎄

周打蜆肉忌廉湯

慢煮西班牙杜洛克豬胺焦糖蘋果醬
- 豬胺烤得外脆肉軟🤭 配埋焦糖蘋果醬🥳🥳滿分!😎😎

生椰拿鐵

山政小山園一番焙茶鮮奶
- 焙茶鮮奶係健康既選擇😃😃😃焙茶好香濃🥰🥰正!

伯爵茶珍珠梳乎厘班戟

法式檸檬撻
- 檸檬撻雖然唔夠梳乎厘班戟咁有打咭feel 🤣但味道一啲都唔差!岩唔鐘意食太甜既朋友😍😍

呢間cafe 非常好,我會介紹多啲身邊朋友同事黎試下🥰🥰🥰

Four O Five Coffee & Eatery (觀塘)
觀塘成業街19-21號成業工業大廈地下2號舖
2023-12-06