1K
2016-08-15 597 瀏覽
心血來潮想食韓菜,同朋友係尖沙咀買完野就尼到金饍韓國料理食番個韓式lunch先。朋友話呢間好食同環境一流,金鐥係北京道一號,上到去安排左卡位!有海景睇!對著海景食韓菜!以為好貴,一睇餐牌,唔貴WOR,平均100蚊一個餐,好合理呀!我地叫左2個午餐套餐。分別係燒肉定食同牛肋骨餐。下單後有三款前菜:有泡菜,節瓜同蘿蔔,辣酸味好開胃!燒肉定食-套餐包括左日式沙律、湯、飯和燒肉。日式沙律好大碟,同朋友SHARE都夠,清新又好食!湯清清地,潤下先!燒肉有極上一口牛、櫻花豚肉、鹽燒雞腿肉,3樣肉啖啖肉,非常夠味又淋,份量都好多呀,每樣幾件,抵食!牛肋骨SET-一食個牛,不得了超滑,牛肉離骨,香味濃郁總括而言,咁既環境,咁既食物質素加上咁既價錢~4個字-邊有得輸!
我地叫左2個午餐套餐。分別係燒肉定食同牛肋骨餐。
下單後有三款前菜:有泡菜,節瓜同蘿蔔,辣酸味好開胃!

牛肋骨SET-一食個牛,不得了超滑,牛肉離骨,香味濃郁