今日難得收早 終於可以趕到黎食到佢啦!!去過咁多餐廳 未試過一間餐廳本menu 厚到成本書📔咁 呢度選擇多到呢~朋友好想試下牛舌 因為佢話好少見到會用鐵板上完全好驚喜呀!因為用鐵板 所以可以保持到個溫度 仲係熱辣辣牛舌好林身 朋友都話好少可食到咁高質既牛舌 無穌味 無根 超級幼滑 配埋個燒汁好香濃呀!因為我好鍾意食雞翼 又點少得叫佢呢 有少少辣 鍾意食辣既朋友唔好錯過同埋佢好大隻呀 肉仲係好滑 咬開仲有肉汁流晒出嚟 🤤🤤🤤好欣賞每隻一枝竹纖 食起黎好方便 又唔會整到成手都係天氣咁熱 最岩食個手打稻庭冷烏冬降下溫食前將鵪鶉蛋、蔥、芥辣、脆脆倒落汁攪拌然後夾起少少烏冬放入汁內 等佢吸少少汁咁食 真係好鬼好味😋同埋個烏冬超級彈牙又好幼滑 十級滿分呀!店提供既配料剛剛好 所以一次過倒曬落個汁就可以 好貼心❤️日本野我一定必叫丼飯 呢個5色海鮮丼食材都好正 食材鋪滿飯面 又超級新鮮 絕對無偷工減料 CP 值超高!最最最有驚喜係雙重芝士鰻魚卷芝士愛好者一定唔好錯過呀!呢個鰻魚卷包括兩種唔同既芝士 表面果塊 因燒過 比較挺身 芝士味好出!卷內既芝士較creamy 連埋個卷一齊咬落去 成件事好夾 將整舊

朋友好想試下牛舌 因為佢話好少見到會用鐵板上
鐵板煎鬆軟牛舌

完全好驚喜呀!因為用鐵板 所以可以保持到個溫度 仲係熱辣辣
牛舌好林身 朋友都話好少可食到咁高質既牛舌
無穌味 無根 超級幼滑
配埋個燒汁好香濃呀!

因為我好鍾意食雞翼 又點少得叫佢呢

有少少辣 鍾意食辣既朋友唔好錯過
同埋佢好大隻呀 肉仲係好滑 咬開仲有肉汁流晒出嚟 🤤🤤🤤

好欣賞每隻一枝竹纖 食起黎好方便 又唔會整到成手都係

天氣咁熱 最岩食個手打稻庭冷烏冬降下溫
手打稻庭冷烏冬

食前將鵪鶉蛋、蔥、芥辣、脆脆倒落汁攪拌

然後夾起少少烏冬放入汁內 等佢吸少少汁咁食

5色海鮮丼

CP 值超高!

最最最有驚喜係雙重芝士鰻魚卷
雙重芝士鰻魚卷

芝士愛好者一定唔好錯過呀!
呢個鰻魚卷包括兩種唔同既芝士
表面果塊 因燒過 比較挺身 芝士味好出!
卷內既芝士較creamy 連埋個卷一齊咬落去 成件事好夾 將整舊溶為一體!
連配個好香既鰻魚黎食 完全係絕配呀!

心思思想試好多野 因樣樣都好大份 兩個人食呢5樣野 係超超超超飽
下次黎一定試埋鍋物同卷物

PS 呢間真係人接人入座 今次食到真係好好彩呀!
鐵板煎鬆軟牛舌
5色海鮮丼