2024-03-11 288 瀏覽
星期六同朋友食brunch,大家都想食得邪惡少少😈所以揀咗呢間又炸雞又芝士既韓國野嚟食😋不過食過好多都係貴得嚟食啲cheap野😩今日孤且一試啦😐點知!竟然揀到好嘢食👏🏻👏🏻👏🏻我哋叫咗烤牛肉pizza,蜜糖蒜茸炸雞同蟹肉意粉個pizza有脆片脆卜卜,啖啖肉得嚟有彩椒同番茄仔,平衡返!而個批食到尾都係鬆化,唔會靭!蜜糖炸雞個碟底好多蒜汁!可以一邊食一邊點汁,但點左汁又唔會淋滋滋,好味😋最後個蟹肉意粉好多蟹肉!唔得得面一撮少少咁!每一啖都有汁有蟹肉仲有少少菇!三樣嘢,加埋一都唔使$520,坐左兩個鐘咁滯!店員由帶位到落order,上菜到加水都有禮貌👍🏻👍🏻坐到尾有啲凍,個經理聽到仲問使唔使較細啲個風口,真係好好👍🏻
我哋叫咗烤牛肉pizza,蜜糖蒜茸炸雞同蟹肉意粉
三樣嘢,加埋一都唔使$520,坐左兩個鐘咁滯!