2024-02-13 548 瀏覽
之前來過這間餐廳晚餐,發現原來平日的午市有Semi-buffet lunch,趁今天不用上班,一於過來品嚐。Lunch Set 都有多款選擇,最特別係佢地嘅Lunch 有任食沙律同餐湯,自助沙律吧有好多款式,基本上各式沙律菜、餐包、粟米、蕃茄仔、菠蘿、芝士碎…同埋有唔同醬料,除左食物質素唔差外,店員仲會不停Refil呢~~百里香檸檬燒海鱸魚柳大大塊嘅海鱸魚柳,煎至金黃色,魚肉味香濃唔腥,無骨啖啖肉。配以薯蓉伴碟,調味不錯。~炭燒紐西蘭西冷牛扒西冷牛扒以炭燒方法烹製,網紋好靚,賣相吸引。叫咗5成熟,牛扒一切開呈粉紅色,簡單以鹽同胡椒調味,更突顯濃郁牛味,而肉質都好juicy。午市時段幾乎全場爆滿,幸好我一早訂枱不用等位。

~百里香檸檬燒海鱸魚柳

~炭燒紐西蘭西冷牛扒

午市時段幾乎全場爆滿,幸好我一早訂枱不用等位。