2020-10-29 55 瀏覽
️ ▪8Oz Premium USDA Ribeye Steak💲298成間餐廳全日都係得一款套餐,午市黎講呢個定價都偏高,所以人流唔算多🤔麵包有烤烘過係偏脆身,配有肉桂同埋普通牛油醬,鍾意前者甜甜地幾有特色🧈凱撒沙律亦都唔錯既,生菜同埋麵包粒都幾新鮮脆身,加上蛋、蛋黃醬、芝士粉好匹配🥗有把得意既斧頭仔切牛,不過牛扒出到有點亂,店員搞唔清生熟度,朋友七成既切開會係鮮紅血水,然後我明明叫五成又話整左三成,不過趕時間我都照要左,食落又似五成咁🤪厚度適中,而且質感都算嫩滑,但塊扒本身無咩特別調味,要靠額外多款選擇既醬汁提味,有自家製既辣醬、洋蔥、黑椒,我要左黑椒汁,香口得黎唔會好辣,伴碟既幼薯條炸得熱辣辣好脆身,仲可以任食無限添加😎🔎 整體評分(7.5/10)

8Oz Premium USDA Ribeye Steak

🔎 整體評分(7.5/10)
8Oz Premium USDA Ribeye Steak