頂頂好食的牛丸!咬落去,每一啖牛肉鮮香彈牙,麻麻哋的彈性,好似在口裡跳舞咁!而啲牛丸嘅皮薄肉厚,湯底清甜過人,飲一啖熱辣辣嘅湯,亦同樣清新順滑,真係暢快!貢丸就略輸半籌,唔夠啲牛丸咁有口感,但都算過得去,唔會拖嘞後腿。麵條就真係叫做爽滑得滯,一條條分明,無一粒麵條係黏在一齊,每嚼一口都感覺到手工嘅匠心。飲完湯,飽足感極緻,完全無一丁點失望。餐廳環境嘅話就簡單實在,唔會洋氣,但就真心新鮮衛生。唔止咁,店員間嘅互動都非常有趣😂,聽住佢地嘅家長里短,不知不覺就食完晒一碗!這裡個味道,同人情味,都一樣非常滋味!路過千萬唔好錯過,味覺同聽覺都會得到滿足嘅食堂,就系生記!下次再嚟,我一定要試埋其他款式!🍜👍🧧