2017-09-28 324 瀏覽
同朋友慶祝生日, 原本生日者有25折優惠, 點知係台面見到話LIKE FB 同SHARE就會有和牛, 問完店員佢教即時LIKE FB 同SHARE之後就送左和牛黎, 但當時並無任何提醒客人有咩條款! 到最後結帳時發現先話寫明不能同時用其他優惠!但生日優惠亦無註明優惠不能同時使用其他優惠! 店員只係不停係度解釋本身個餐唔可以用呢個優惠但當時照比! 咁店員點解當時無拒絕客人同解釋唔可以送就直接叫客人上fb like&share?事後上openrice 睇返comments, 原來都有人寫過d個係一個伏位........又長知識了! 就係d碟用一位原價$188黎食左4塊所謂的澳洲和牛!而肉質比點餐紙上的並不是特別好食先係重點!!!雖則谷氣搞到大家unlike同black list d 間野, 但餐廳的食物都要比大家知道下真偽d黑松露龍蝦湯底 - 一擺埋黎好香龍蝦味, 但飲個湯係無龍蝦味....抹茶巴菲 - 好濃綠茶味, 好食! 我地唯有每人都食返一個先覺得補得返碟澳洲和牛差價***其實d 間餐廳甜品比火鍋仲好食, 可以直接轉營開糖水店仲好***

條款係伏位

澳洲和牛

黑松露龍蝦鍋

抹茶巴菲

***其實d 間餐廳甜品火鍋仲好食, 可以直接轉營開糖水店仲好***
題外話/補充資料: 因為咁樣先無左幾個客人再回頭的機會, 營銷手法真係好令人商確, 其實出外食飯消費預左係比錢, 但呢D咁ge暗位做得好鬼竄, 點解唔直接PRINT 大d 字比客人睇到/提醒客人?而因為咁而要客人用原價黎食左4塊所謂的澳洲和牛? 店員亦唔識變通, 只係搵個疑似部長同收銀黎不停指住個牌話不能同時用其他優惠, 的而且確係佢地唔指真係睇唔到!
2017-09-26
生日