2019-05-24 333 瀏覽
人燒我又燒,好耐無燒肉喇,但天氣太熱,唔想係户外燒烤,所以就去食吓韓燒!我哋嗰日晏晝去到,唔算好多人,但係因為我哋係午市嘅時候去,所以好多人都係食緊佢嘅午市套餐,反而好少人喺度燒肉!但係我哋今日呢就係想燒烤!咁點可以冇燒肉啊!我哋打開午市套餐個Menu,發覺原來佢都有燒肉套餐,真係好開心呀!又可以燒肉又可以平啲嘅價錢去享受韓燒,不得了!肉嘅質素都幾唔錯,尤其是個護心肉,入口即溶!因為個燒肉套餐冇乜雞肉,所以我哋要咗個韓式雞肉飯套餐,個雞肉嘅味略嫌有少少痰,如果可以加多啲醬汁就好啦,但係都可以點距俾我哋嘅醬汁,咁就中和返個味道啦!嘢飲方面我哋要左兩杯凍檸茶同埋一個特色嘅嘢飲,佢個賣相非常之好,令到人哋好想試一試!