2024-01-24 761 瀏覽
呢間店,真係讓我大開味蕾嘅好地方啊!🍴 一入到去就感受到一種悠閒嘅氛圍,搭配佢哋溫馨嘅服務,令人心情好舒服。首先,個粟米天婦羅真係靚到不得了,脆到彈牙嘅外皮,一咬落去,粟米嘅自然甜味同啖啖粒的口感一次過湧入口腔,真係想即刻叫多份!然後 that clam yakiso打飽嗝ba,面條帶勁彈牙,啖啖蜆味,新鮮又過癮,真係飲嘅好拍檔。至於串燒嗰陣,雞肝嘅鮮美同雞甲狀腺嘅滑嫩,再加上雞肉丸彈牙嘅質感,炭火嘅香氣好似融入咗每一口肉入面,一字,正!🍢🍺 再配上幾杯冰凍啤酒,真係人生一大樂事。不過唔好黎得太遲啊,唔想錯過佢哋嘅招牌之選。钟意夜晚小酌食宵夜的話,記得mark低呢度,值得你嚟試下!