已經喺OP買過好多次 校長燒肉日韓料理 現金券,訂位食抵啲。啱啱放假行完大埔一田,開心購物之後又去咗食校長燒肉,晚餐款式多,價錢合理。C.晚市燒烤自助餐(成人)$258七點幾入場好肚餓,一個價錢可以食到燒肉🥩火鍋🥘刺身🍣放題CP值高🎄位置係人氣大埔廣場,一田百貨旁邊,我哋人少少坐卡位,都好舒服,如果一大班朋友就有VIP房。刺身食放題,我鍾意食咗刺身先,當晚都幾多選擇,吞拿魚、赤身,鮮甜冇筋,必食!三文魚腩夠肥美,大大隻赤蝦夠新鮮,鮮甜無腥味。壽司放滿一整盤,有人好鍾意食腐皮壽司,甜甜地係幾開胃,鰻魚壽司很精緻,還有很多卷物,火灸三文魚,花之戀也不錯。坐低口渴,可以攞啲飲品先,女士最愛各式花茶飲品、汽水、啤酒、泡茶。竟然有清酒 sake、梅酒,都可以任飲,非常有驚喜!小食還有很多炸物,炸薯條、炸香蕉、炸芋丸、炸薯格,炸餃子🥟沾醬汁很好味。前菜小食,中華沙律、泡菜、螺肉,不可少。想食啲熱嘢,甜甜地嘅有糖水,木瓜雪耳糖水、燉蛋,夠晒滋潤。仲有熱辣辣嘅老火湯,朋友飲的是人蔘雞湯,真材實料。熟食區都有很多小菜,少辣回鍋肉,椰菜好爽口,飽肚嘅有炒麵,蘿蔔魚蛋,金銀蛋炒菜。仲有懷舊蒸點心,特色燒賣,
C.晚市燒烤自助餐(成人)$258
刺身
腩夠肥美,大大隻赤蝦夠新鮮,鮮甜無腥味。
竟然有清酒 sake、梅酒,都可以任飲,非常有驚喜!
前菜小食,中華沙律、泡菜、螺肉,不可少。
仲有懷舊蒸點心,特色燒賣,蒸籠粉果。蒸溫泉蛋、茶碗蒸,調味剛好的碗仔翅,好有夜繽紛感覺,童年回憶。
火鍋🍲配料
各式各樣的丸類,蔬菜、粟米、蟲草花、菇菌類,纖維質好健康。
燒烤類
食肉獸首選辣到飛起的麻辣雞扒、雞翼,大大件夠晒份量,大中火燒,肉質嫰滑,好惹味,麻辣刺激。
美國肥牛片,肥瘦均勻,食燒烤多啲脂肪仲香甜,食落滿口油脂香味,牛扒肉質較淋,嫩滑又多汁。
食韓國菜最鍾意就係豬五花,燒到兩邊焦脆,再去拎啲生菜,夾埋一齊食,減少油膩感。
仲有好放肆,咁食咗好多德國腸、腸仔、司華力腸、霹靂腸,全部都係腸,真係好鍾意燒烤食香腸。
朋友話想食燒多春魚,真係要好有耐性,慢慢燒,食到香脆的多春魚,連骨都食埋。

女士們想食得健康啲,很多沙律選擇,蘋果沙律,甜酸好開胃。
甜品仲可無限任食軟雪糕、雪條。
非常滿足的一餐校長燒肉,不斷重複encore的很讚!
  • 刺身
  • 花茶