2024-03-17 212 瀏覽
已經有一排冇食串燒~朋友介紹呢間,話燒烤質素好好,調得好好味,又燒得啱啱好~今日happy Friday,一於就帶老細嚟食好西啦!!店面望落設計比較型格舒適~同一般串燒店有少少分別~仲好好生意,爭啲要等位添!😅🤣🍆蒜蓉燒茄子:必點!!茄子好大條~燒得好juicy~因為一夾起已經離皮,唔會太鹹,蒜蓉味好香,微辣…十分好味!🦐鹽燒海蝦:好大隻!幾抵食($88/6)!又係調味好好~燒得好好~外殼脆卜卜,可以嘅話,你可以連殼食埋,蝦頭有羔~又係好juicy!!🐚清酒煮蜆:清酒味都幾香~蜆細細隻,都算鮮甜~最緊要係冇沙!!🍜家鄉炒米粉:我轉咗粉絲,因為想食啲飽肚嘢,我見隔離兩枱食飯添!!🤣🍗雞中翼:又係要讚!👍🏻👍🏻外皮燒到脆卜卜!但係入面啲肉竟然係有汁㗎!呢間嘅燒烤師傅真係好掂!!🦑魷魚鬚:本來想食魷魚筒,老細話怕太大隻同埋膽固醇過高…🙄😵‍💫所以為咗滿足口感,就淨係嗌鬚啦!😅都燒得好好,又係有焦香~但係又唔韌!🍖台灣腸:外皮彈牙~脆口~肉汁多~大滿足!!🥰🥳其他主力都係蔬菜:翠玉瓜、雞髀菇、金菇、四季豆~全部都燒得恰到好處!唔會燶…最緊要係調味唔會過鹹過辣!🍻生啤:勁抵飲!!$48買一送一!

🍖台灣腸:外皮彈牙~脆口~肉汁多~大滿足!!🥰🥳
🍻生啤:勁抵飲!!$48買一送一!!仲有兩個牌子揀(Stella Artois & Suntory The Premium),解油解膩解辣都一流!!

2024-03-15