2019-05-23 278 瀏覽
繼上一次喺鑽石山食完韓燒之後,已經好耐冇食啦!今日喺港島區上堂,但係過去將軍澳都好快嘅,所以選擇咗去將軍澳東港城食新麻葡BBQ!一入到去,店員就帶我地去一個四人枱,跟住就上咗好多唔同嘅前菜同小食!前菜嘅味道都唔錯!我哋叫咗一個芝士年糕炒公仔麵,佢係用泡菜黎炒嘅,所以會有少少辣,但係唔食得辣嘅我都可以食到!跟住我哋仲要坐燒肉午市套餐,佢包括有護心肉,護心肉很嫩,好淋好好味!仲要咗個廳大左,因為冇物業嘅關係所以口味比較淡,但係加埋佢得着就啱啱好啦!今餐仲會有兩杯嘢飲送,我哋就要左凍檸茶凍咖啡!凍檸茶嘅味道比起咖啡好,所以建議大家飲凍檸茶或者佢嘅柚子茶!我覺得佢哋唔似套餐都幾抵食,又有煮食仲有嘢飲送,又有前菜任食!