啱啱去咗間食堂嘅麻辣煲呀,攞筷子一夾,首先係胡椒豬肚,唔得了!個味夠晒香,豬肚爽口得嚟咬落去又有咬勁,真係完美融合咗鹹香同辣味。再講下麻辣(少辣)嗰個,啖啖肉嘅雞肉,就算係少辣都足夠刺激哂個舌頭,鮮美得嚟唔辣過火。試過嘅中辣版本,辣得啱啱好,又幾夠kick,適合想挑戰啲辣度嘅朋友。邊食邊又搞咗啲小吃來加加分,炸嘅鈴鐺真係太正喇🔔,外皮金黃香脆,入面嘅魚腩嘟嘟噜噜,鮮甜又爽滑,可以一試!另外,個手打墨魚滑韌度正,彈牙彈牙嘅手切肥牛更加豐富咗整個食味體驗🤤。講到小食部分,夫妻肺片同麻辣蓮藕都淋咗厚厚嘅醬汁,香辣惹味,脆口嘅皮蛋豆腐混合曼妙口感,吃貨我嘅心都飛咗起,食指大動!真係慶祝感覺,港式美食,辣得嚟又唔會辣得飛起,人人都啱食!💯🥢🔥