2024-01-17 692 瀏覽
今日行到呢間店,心諗一於試吓佢哋嘅餐點。揀咗個卡邦尼餐肉出前一丁,真係有驚喜!餐肉粒粒分明,咬落去好有肉味。意粉掛住濃郁嘅醬汁,冇嗮水準又貼心,放啲蔥花脆脆哋咁啫喱啫喱嘅🤤。試完呢碗,再來杯奶茶,啱啱好嘅甜度,香而不膩。Latte咖啡牛奶搭得好,一啖心花怒放!講緊嘅心形拉花真係靚仔過度。跟住,我哋又點咗兩款三文治。沙爹牛肉炒蛋多咗輕微嘅咸香,沙爹汁味道適中不過癮。五丁花生友就真係特別,豬肉丁包裹住花生嘅香濃,炒蛋夾心,有股暖笠笠嘅家常味道,味道層次分明。最後,個三眼仔餐肉出前一丁,荷包蛋做足三隻😂,蛋黃一扎開流出嘅金黃,上臉!餐肉又咸香,同公仔麵啲絲絲麵條天生一對,熱辣辣嘅一碟,暖哂心窩!嘗咗呢啲菜,覺得店家用心良苦,每一樣嘢都做到精緻。下次還會再黎,轉個品項試吓!🥪🍜