❣️芝士白汁吞拿魚焗意粉 $58性價比極高意粉😍芝士香噴噴又拉到絲好滿足😈但係白汁味稍為唔夠突出應該係比芝士cover咗🙈食到啖啖吞拿魚肉👍🏻仲有粟米粒同埋蘑菇🥰意粉偏淋好啱我口味😆😋❣️黑松露卡邦尼意粉 $75黑松露卡邦尼相對上無咁出色😵黑松露味唔夠濃 醬汁略嫌小小稀🤨令到整碟意粉偏向比較濕🙁❣️OCIO All Day Breakfast $89All day breakfast熟於正常發揮😃基本ingredients例如waffle/煙三文魚/sausags/滑蛋都應有盡有 仲有雞排同埋薯條🤩fries好香脆熱辣辣但係少少鹹🙈質素中上性價比高👍🏻❣️鑊仔伯爵茶雪山熱香餅 $79Pancake以鑊仔形式送上可以保持pancake熱度😬再加上vanilla雪糕😆又凍又熱好有層次😍但係伯爵茶味cream唔明顯比較似原味😣
❣️芝士白汁吞拿魚焗意粉 $58

2020-11-08
芝士白汁吞拿魚焗意粉
OCIO All Day Breakfast
鑊仔伯爵茶雪山熱香餅
  • 鑊仔伯爵茶雪山熱香餅,