同朋友都很喜歡吃辣的☺️見到金百利咁大個logo寫住麻辣派對~再上OPENRICE 見評價都唔錯就決定上去吃~入到去見到好多人都食緊一大盤既辣魚同埋辣既鍋~非常非常吸引😍但由於我地兩個都唔算太肚餓所以就叫左小麵米線同埋小食~但見到個個都叫水果茶所以我地都每人叫左一杯~聽聞可以解到辣。食物黎既速度都非常快~首先嚟咗土豆絲好開胃👍🏻炒得都好入味🥰跟住就上左肥牛米線同埋紅燒牛腩小麵~肥牛米線裡面有D肉碎同榨菜~食米線真係必備既配菜👍🏻而朋友食紅燒牛腩小麵都食到津津入味。最後就上埋回鍋肉同埋水果茶回鍋肉同水果茶我都非常推介要叫👍🏻回鍋肉炒得非常有鑊氣連個椰菜都好入味。平時出面嘅水果茶會落好糖~而呢個水果茶你會飲到係新鮮嘅生果加茶嘅味道~裏面嘅水果都好足料👍🏻每次隨心揀都同朋友食到好野都覺得好開心🥳

酸辣土豆絲

肥牛肉雲南米線