2020-11-24 158 瀏覽
深水埗嘅美食多不勝數,但Bugerman嘅漢堡真係不可不吃啦!單單一張Menu都令我嘅選擇困難症發作啦🙄咁多款burger,又有咁多款小食!我個人比較喜歡食牛,最終揀咗和牛漢堡,另加廿蚊多咗一份炸薯條同一罐汽水😁和牛漢堡👉🏻脆口麵包加一塊足足有2cm厚嘅和牛漢堡扒,加上一層濃厚芝士,灑上脆洋蔥絲,好豐富🤩呢個包竟然有一層我唔係好食嘅芽菜苗,至怕啲草青味,但我見到鋪得好滿!算啦!我食啦!唔好嘥!一啖咬落個包,嘩!估唔到出奇哋好食,啲肉汁咇哂出嚟,勁juicy!!我更加估唔到我食唔出芽菜苗嘅草青味,可能係漢堡扒同芝士嘅味蓋過哂啲草青味,夾住爽脆口感!唔錯唔錯!我欣賞你👍🏻炸薯條👉🏻每條都係厚切薯條,炸到金黃色!不過我覺得鹹咗小小,如果啲鹽少啲就好啦😁口感真係唔錯!雖然地方細細,但坐得好舒服!我食食吓先發覺有透明膠手套,勁傻仔囉😂攪到成手都係肉汁💛繼續支持本土小店🙌🏻

💛繼續支持本土小店🙌🏻