2021-04-22 434 瀏覽
好耐無食過喇沙,今日心思思lunch就去左Rempah Noodles 大概12:15到都已經見門口現長長既人龍🙈等左45分鐘終於入到座急不及待就叫左個喇沙同咖央多士🥢娘惹濃厚喇沙👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻一放低已經聞到好香 飲一啖湯 真係超濃味 保持到水準 極度推介‼️岩晒重口味之人❗️不過有樣野一提就係佢係米線面底 而唔係摻摻。但米線好吸湯 所以一樣出色🥢咖央多士👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻個多士既脆既程度真係只可以用不得了泥形容 而個人比較鐘意呢個咖央醬 因為比起平時既無甘厚身 幾fresh。所就算食完個喇沙都食到兩件多士☺️不過比起之前食 今次個多士本身就比較凍 如果暖d有種即烘即上枱既感覺就最好!整體泥講 Rempah Noodles既喇沙真係暫時係香港食過最好食😋

急不及待就叫左個喇沙同咖央多士

🥢娘惹濃厚喇沙👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻