2022-07-28 25 瀏覽
第一次聽可以邊食火鍋邊瘦身,可以盡情食😂😂我都曾經試過生酮飲食,但實在太少選擇最後放棄左,今次渝味曉宇推出呢個生酮邊爐係好值得去試。連湯底、豉油都生酮化。一去到,叫左湯底,就上左碗甜品,waitress 介紹食麻辣湯底前都會有碗做打底,無咁易傷胃。好甜心❤️可以鴛鴦湯底,其中一個湯底係生酮湯底,用左花膠雞,裏面都有¼嘅雞肉同好多花膠,喺打邊爐之前我都有飲一碗個湯底,好甜好飲!另外鍋底可以簡非生酮,比唔係生酮既朋友食~黑豚腩肉羊肉卷千絲柏葉黃金針菇海帶麵牛小排毛肚貢菜貢菜個樣好似好梅咁,不過熟左好爽口,第一次食,另外海帶麵🍲好有趣,口感好似粉絲,但都係生酮材料 可以大食特食!好多配料係香港都比較少見,店舖好貼心有寫煮幾多分鐘☺️☺️毛肚好少地方有,好爽好好味!仲叫左兩杯特飲去解解辣🥵~好爽吖生酮雜莓梳打生酮雜莓雞尾酒

一去到,叫左湯底,就上左碗甜品waitress 介紹食麻辣湯底前都會有碗做打底,無咁易傷胃。好甜心❤️

黑豚腩肉
羊肉卷