2018-11-23 892 瀏覽
幾次經過都好次有唔少人食緊,見烤魚價錢幾平(平過出面其他)有,又做得幾,就諗住一試。類面右手邊有一排卡位,亦都有幾張圓枱,不過位子真係唔算好多。重點黎啦,係講野食之前,想先講下個環境:勸喻大家盡量唔好坐入面既卡位﹗﹗﹗真心﹗﹗坐位同枱都有少油油地,因為就係廚房隔離,而且廚房到門係開住﹗真係好唔OK!!!!我覺得坐位油都真係不能接受所以大家真係要食,就盡量坐出D,空氣都好D,呢點好重要(因為食得烤魚都係慢慢食,都要坐得舒服﹗咁講番食物,雖然環境扣晒分,但食物都過得去,而且都未算好貴,如果想平食烤魚都可一試,因為都好有風味,味道黎講幾出色。所以真係有讚又有改善既地方﹗兩個人食大邊加個米線就岩岩好﹗(如果你鐘意食下配炓就可能要叫細既魚。)我地叫左小辣,我對於唔食得辣既我都接受到,因為個味道好入味,會覺得好味多過辣。條魚分量足,啖啖肉,而且炸過先再煮,口感更豐富,所以,唔睇環境,睇呢個價,食到好味既烤魚,都值得一試。

2018-11-01