2018-06-24 163 瀏覽
早幾日同啲朋友去咗荃新天地食飯, 行咗好耐都諗唔到食啲乜 平時多數都係去酒樓食 又或者食泰國菜 食都食到悶行過呢間餐廳門口 見到入面啲人食得好似好滋味咁 啲飲品又好似幾靚咁 咁就吸引咗我哋 雖然係平日 但係依間都好多人食 等咗幾個字位一嚟叫做個雙拼烤雞, 果味蒜香烤雞,黑椒烤雞個果味蒜香烤雞好清新, 甜甜地 個皮好脆 但係一啲都唔會覺得肥膩 啲肉真係好滑喎 我一嚟就食咗三四嚿 但係一啲都唔覺得膩 烤雞真係唔同啲喎之後試埋個黑椒烤雞 個黑椒絕對唔係你平時鋸扒嗰個黑椒味道, 黑椒味係會輕少少而帶少少甜 雖然成嚿雞都係黑色嘅 但係幾好食喎呢個花瓶鮮果沙律真係似一盆盆栽咁入面係蔬菜 蘋果 橙 桃 提子 乳酪係餐前或餐中間食最啱我哋當然每人有叫番杯特色飲品啦最後 我個friend喺我哋都已經食飽咗之際 見到隔離枱 嗌咗個原味烤雞 佢又忍唔住 最後都要整番個雖然我已經食到好飽 如果三個烤雞裏面 我覺得依個係最好食嘅哈又搵到間好食嘅餐廳 以後食嘢又多個選擇啦

一嚟叫做個雙拼烤雞, 果味蒜香烤雞,黑椒烤雞

果味蒜香烤雞拼黑椒烤雞

花瓶鮮果沙律