2023-09-27 132 瀏覽
呢間野食左好多年,冇四年都有五年,估吾到呢間食左咁多年既放題會俾人突然咁攻擊,我睇吾過眼要幫佢地平反下🤣先吾講其他,野食方面基本都係超出預期,熱辣辣,調味等等都恰到好處,食左咁多次,都未試過野食上檯係吾熱(刺身除外啦當然🤣)佢地啲熟食全部都好有誠意,早幾年未興起果陣已經率先有泰菜食,仲要出面放題食吾到架👍其實我一個食左咁多年既人點會好地地會幫佢地寫食評呢,因為我上次再去食,聽佢地啲伙記講佢地俾人抹黑、係網上係咁用啲假ac寫啲不實既野、講黎講去都係果啲好笑既係佢地仲要係作到啲吾存在既野,啲不實評論仲講埋啲一式一樣,鬼吾知係假既咩🤣話係地用QRcode落單都有🤣明明人地就係寫紙仔,作假都要做功課架🤣🤣🤣仲要係吾止一個平台、話佢地野食差、服務差🤔🤣野食都算,始終各人口味吾同(我自己真心一直都推薦屋企人同朋友黎、啲野我係覺得好好食同獨特的),但係話佢地服務吾好都冇人信🤣食過都知佢地啲伙記一直都熱情到你怕、驚你食吾飽仲會同你傾計,邊有可能服務吾好呀!啲不實評論仲講埋啲一式一樣,鬼吾知係假既咩🤣有啲仲誇張到講啲佢地冇既野食,睇到真係得啖笑,我係真係睇吾過眼一間咁有heart做既餐廳會俾人咁玩攻擊咁

刺身

啲不實評論仲講埋啲一式一樣,鬼吾知係假既咩🤣有啲仲誇張到講啲佢地冇既野食,睇到真係得啖笑,我係真係睇吾過眼一間咁有heart做既餐廳會俾人咁玩攻擊咁幼稚囉,好心做生意做好自己先啦,係到搞人!🤣
刺身
  • 飛天通菜