2020-04-03 87 瀏覽
之前食過旺角分店既outdark 印象好唔錯 今晚就去左佢尖沙咀分店食啦😚 2間既裝修風格都係一樣 有好多星星燈好好feel 坐位都好寬敞坐得好舒服👍🏻 門口同樣掛上滿滿既情人鎖 感覺真係好似去左韓國咁🥰 仲要係黃店 有需要仲可以問店員拎口罩 一定要多多支持💪🏻泥到當然要食佢地好出色既炸雞啦 今次我地就叫左半份甜辣炸雞🍗 味道係一如既往既出色 炸雞外皮香脆 內裏好juicy 唔會好辣 好惹味 仲有大量薯條 薯角同薯格 全部都新鮮熱辣炸起 非常香脆高質😋另外 我地今次就試左忌廉海鮮鍋 除左鍋邊必備既芝士粟米 紫菜飯 泡菜同菠蘿之外 鍋中仲有勁多材料 包括大大隻炸魷魚 蜆 蝦 年糕 魚糕 蔬菜等等😍 上菜後店員會幫你剪開魷魚 香脆既魷魚配上忌廉汁真係好好食 最鐘意佢地有忌廉汁呢個選擇 唔駛局限一定要食辣😆 呢個鍋份量絕對唔細架 2個人真係食唔哂🤭飲品我地就點左一杯ice peach 唔會太甜 岩哂配炸雞😚 食左2次都覺得佢地食物質素幾高 有保證 下次想食炸雞一定會再泥🌟
門口同樣掛上滿滿既情人鎖 感覺真係好似去左韓國咁🥰
仲要係黃店 有需要仲可以問店員拎口罩 一定要多多支持💪🏻

半份甜辣炸雞

忌廉海鮮鍋

ice peach
半份甜辣炸雞
忌廉海鮮鍋
ice peach
  • 甜辣炸雞(半份)