之前嚟元朗國食過永順覺得個檸檬茶🍋簡直「絕」!個豬扒🥓又非常出色,所以帶埋家姐仔同同學仔再嚟二訪😌仲要唔洗排隊 16:30pm.🥓#沙嗲牛肉通心粉(𝗵𝗸𝗱$𝟮𝟴)+紅腸(另+𝗵𝗸𝗱$𝟳)由於上次嚟魂魄未齊叫少咗沙嗲牛,但原來沙嗲牛可以後加(𝗵𝗸𝗱$𝟮𝟬)!#沙嗲牛肉群組 長列頭幾位🤩個沙嗲汁係微辣食到花生香🥜但冇花生粒,味道夠濃郁‼但係鮮牛肉就冇沙嗲味,應該係分開煮,但鮮牛都係好腍滑🤤味加埋脆卜卜紅腸同埋辣椒油🌶️一碗話咁易𝗞𝗢🎉.🥓#沙嗲牛肉通心粉(𝗵𝗸𝗱$𝟮𝟴)+豬扒(另+𝗵𝗸𝗱$𝟭𝟰)永順既 #生炸豬扒🥓𝗩𝗶𝗲𝗻𝗻覺得仲正過沙嗲牛🤤同平時食既好唔一樣‼️好酥脆夠𝗷𝘂𝗶𝗰𝘆, 1𝗱都唔乾身🤤食到2位小朋友食唔停口✌🏽✌🏽.🥞#鮮牛油西多士 𝗵𝗸𝗱$𝟭𝟵西多士識食一定係煉奶上(仲要係多果隻)走糖漿‼️呢西多士係非常之有誠意👏🏽👏🏽(俾d掌聲)裡面既花生🥜去到麵包🍞盡頭4個角都有之餘仲係多既‼️好滿足😌😌.🥓#炸雞翼𝗵𝗸𝗱$𝟮𝟴/𝟰隻🍗炸雞翼𝗩𝗶𝗲𝗻𝗻不嬲都麻麻地🙃但肥肥+同學仔都話好好味👍🏽.🥓 #凍檸茶 𝗵𝗸𝗱$𝟭𝟳夠晒多檸檬🍋紅茶底做得非常出色,簡直飲完返唔到轉頭😂😂會成日心思思想再去.

紅腸沙嗲牛肉通心粉

🥓#沙嗲牛肉通心粉(𝗵𝗸𝗱$𝟮𝟴)+紅腸(另+𝗵𝗸𝗱$𝟳)
生炸豬扒

鮮牛油西多士

🥞#鮮牛油西多士 𝗵𝗸𝗱$𝟭𝟵
炸雞翼

🥓#炸雞翼𝗵𝗸𝗱$𝟮𝟴/𝟰隻
🥓 #凍檸茶 𝗵𝗸𝗱$𝟭𝟳
𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹嚟講真係非常之出色‼️美中不足係沙嗲汁冇食到粒粒花生🥜不過炸豬扒、凍檸茶、西多士係食過之中最𝗶𝗺𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀𝗲𝗱👍🏽下次三訪要試埋三文治嚟開元朗國一定一定要試永順‼️唔係=冇嚟過‼️
如果大家中意俾個like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼~
🥓永順食店 (元朗)
🥓元朗安寧路2號冠煌樓地下
2022-05-21