2024-04-11 166 瀏覽
適逢朋友生日,我book左炑八食燒肉,原來而家生日去炑八食野超級多優惠💥💥💥😆😆朋友食得開心,我又慳返好多🥳🥳-生日禮遇💡💡壽星可以免費獲得韓式肉肉蛋糕一個😍😍由一片片牛肉堆疊而成,上層再盤上兩朵豬肉及牛肉嘅花朵🌹真係一啲都唔馬虎,好有心機!打卡好靚😍😍韓國醬油蟹配紫菜飯醬油蟹採用韓國延平島藍蟹。蟹肉特别肥美,經過低溫處理,再用上仁川高級醬油醃製,鹹香鮮味、蟹膏豐腴,食落好鮮甜,又多膏同肉,撈飯一流🤤🤤而家去KKday可以三折優惠價$80預訂韓國醬油蟹配紫菜飯1份*(原價$258;預訂日期至4月19日,享用日期至4月30日)必點推介🙌🙌炑八厚切五花腩脂肪與肉層次分明成黃金比例,高溫逼出脂香緊鎖肉汁,肉的蛋白與脂肪互相交織,每一面都烤至金黃焦香,肉感誘人。超級推薦包生菜食😽😽仲可以加埋佢哋嘅前菜,例如醃蘿蔔、芝士粟米🌽別有一番風味- 蒜油蜜糖雞腿肉雞腿肉調味適中,而且肉質鮮嫩多汁,食落非常嫩滑🤤韓國薄脆牛角酥點左餐廳限時甜品,主要又係要黎打卡😉不過第一次食薄脆牛角酥,又幾香脆,而且帶有少少煙靭口感,好特別😝餐廳仲有好多唔同款嘅前菜同窩邊蛋、芝士粟米食,仲可以無限refill 📍炑八韓烤(

真係一啲都唔馬虎,好有心機!打卡好靚😍😍

韓國醬油蟹配紫菜飯

炑八厚切五花腩

- 蒜油蜜糖雞腿肉
雞腿肉調味適中,而且肉質鮮嫩多汁,食落非常嫩滑🤤

韓國薄脆牛角酥

📍炑八韓烤(旺角店)
旺角彌敦道628號瓊華中心5樓

#炑八 #炑八韓烤 #Meokbangbbq #먹방 #韓燒 #燒肉 #韓國菜 #韓國餐廳 #韓國燒烤 #韓國料理 #韓牛 #無限添加爐邊蛋 #韓國直送食材 #koreanfood #韓國美食 #香港美食 #魷魚遊戲 #SquidGame #Netflix

2024-04-10
生日