今日約左肥妹妹去食想食好耐既甜品店啦!鋪頭搬埋先搵到日子黎食佢。😅😅西營盤落車要行一段斜路,就搵到佢啦!天氣咁熱,馬上叫返杯凍飲先。☺️我地叫左奇亞籽皇室伯茶拿鐵及皇室伯爵鮮果茶。鮮果茶用新鮮生果調味,並無外加糖,好好飲,夠健康。奇亞籽皇室伯茶拿鐵都冇得彈。😊🥰太熱了,食凍野先爽!於是叫個櫻花蝦溫泉蛋昆布汁野菜冷烏冬,之後店員介紹返,原來係自家製手打烏冬,口感與平常食到既真係唔一樣!好有心既小店,連烏冬都自己整!窗外仲有一堆打卡壁畫添,正!🥰 重點當然要食佢最出名的Pancake“招牌燒海鹽忌廉麻薯班戟北海道牛奶雪糕及水果”,Pancake選咗花生醬煉乳,食落有焦糖味,入邊仲有麻薯,口感豐富。 店員仲同我哋講店舖全用天然食材用,蜜糖等調味。環境清幽真係好適合與姊妹談天及打卡,要好好支持用心經營嘅主打健康飲食的小店!!
今日約左肥妹妹去食想食好耐既甜品店啦!
鋪頭搬埋先搵到日子黎食佢。😅😅
西營盤落車要行一段斜路,就搵到佢啦!

天氣咁熱,馬上叫返杯凍飲先。☺️
我地叫左奇亞籽皇室伯茶拿鐵及皇室伯爵鮮果茶。
皇室伯爵鮮果茶

櫻花蝦溫泉蛋昆布汁野菜冷烏冬

窗外仲有一堆打卡壁畫添,正!🥰
招牌燒海鹽忌廉麻薯班戟北海道牛奶雪糕及水果

店員仲同我哋講店舖全用天然食材用,蜜糖等調味。

下午茶
皇室伯爵鮮果茶