2024-03-01 76 瀏覽
提示1: 一定要支持佢嘅手工啤! 提示2: 食Omelette建議用埋匙羹!平日晚上,見到佢咁異國風情就被佢吸引左入去! House 7oz Beef Burger with Potato Fries 🍟🍔💰116 大大份,啱晒一刀切落去一人一半share食。佢有兩份煙肉🥓係入面,略嫌多左少少。。。我最鍾意佢件牛🥩鎖到啲肉汁,肉汁又連住佢嘅醬料芝士🧀一齊食! 薯條好熱亦都好軟熟,有種薯蓉感覺,亦唔算多油~ Seared Scallop Aglio Olio 🍝💰116 一望落去三色椒調味色到好靚,蒜油黑椒好出,但又唔算油膩,啱啱好。辣辣地,好開胃! Wild Mushroom 🍄 & Cheese Omelette 🍳💰96 一刀切落去出晒煙,入面啲料多到流晒出黎,芝士好Creamy亦都好有奶味,蘑菇粒粒好彈牙。奄列真係好滑,搞到我叉極都叉唔起🤣沙律好新鮮,好fresh食緊早餐咁,充足電! Hero Hunk Sir Milfee Porter 💰78 香港手工黑啤,帶有好香嘅朱古力香氣,入口帶濃烈麥香味,又出奇嘅順滑平衡。真心開心香港餐廳引入本土出色嘅手工酒,要繼續支持!聽住歌飲下酒
提示1: 一定要支持佢嘅手工啤!
提示2: 食Omelette建議用埋匙羹!
平日晚上,見到佢咁異國風情就被佢吸引左入去!

Seared Scallop Aglio Olio

Wild Mushroom & Cheese Omelette

Hero Hunk Sir Milfee Porter 💰78 香港手工黑啤,帶有好香嘅朱古力香氣,入口帶濃烈麥香味,又出奇嘅順滑平衡。真心開心香港餐廳引入本土出色嘅手工酒,要繼續支持!聽住歌飲下酒,確實寫意!🤭☺️😋
Iced Mocha 朱古力味滿滿~
2024-02-22
Seared Scallop Aglio Olio