2022-01-07 3015 瀏覽
試業已經book枱30號同同事食lunch... 門面靚,餐具table set,裝修一流,打卡還可以, 但位置比較迫同食物差到一個點。。。 呢個食物質素價錢非常貴, 半自助式頭盤沙津生果甜品任食,但成7~8碟嘢放喺張細枱度比人拎,個位置超細,未行到去張枱基本已經無哂, 排隊排到出門口,無言😑。。。 主菜塊豬扒乾過柴皮,完全冇肉汁, seasoning又唔夠,難食😰! 西班牙海鮮飯,飯同海鮮似係分開煮, 海鮮似白烚,差🤢! 全餐係得最後杯咖啡好味, 好重果香,讚!👍另外。。。。 我地今次食有隻餐具係污糟的( 咖啡匙羹上面有滴乾左嘅汁😱),所以食嗰陣時要睇清楚啲餐具先好用。2021年最後一齊出街食lunch咁就被佢KO咗, 呢個價錢附近大把選擇,可以永久blacklist了~~完!
西班牙海鮮飯,飯同海鮮似係分開煮, 海鮮似白烚,差🤢!
全餐係得最後杯咖啡好味, 好重果香,讚!👍
2021-12-30
  • 餐飲杯咖啡