早排喺網上見到呢間餐廳評價幾好,所以同男朋友去試吓~餐廳喺一條巷仔裏面,門面唔起眼但估唔到裏面幾乾淨。室內兩旁有好多卡位,沙發都坐得舒服❤️環境的確幾唔錯,不過食物同服務就一般般🤔❝ 雞肝醬吐司🍞鵝肝就見得多,雞肝醬就較少見,我哋都係第一次食。雞肝醬口感幾綿軟,似鵝肝咁有種獨特嘅味,但冇鵝肝咁難入口,應該較容易接受。將雞肝醬塗喺烤焗過嘅法包上面,微脆嘅吐司質感幾好食,不過一定要趁熱食,因為凍咗會變韌~❝ 菲達芝士沙律🥗菲達芝士奶香幾重,沙律菜加咗香醋都幾開胃😛❝ 慢煮24小時龍蝦湯🥣個湯唔夠creamy, 龍蝦味唔夠濃,而且整體偏鹹🙈 整體嚟講個湯麻麻地🤔❝ 油漬蕃茄配青醬牛油果手工意粉Fettuccine幾有咬口,但係有少少undercooked, 有幾條痴埋一嚿🥴 醬汁方面,濃隱隱食到牛油果香,不過都係鹹咗啲👀❝ 鮮黑松露手工幼帶意粉🖤意粉掛滿黑松露,食落幾香口。意粉雖然偏幼但都彈牙有口感,不過成個意粉都無其他配料就寡咗啲🥺服務方面,小店人手應該非常短缺。到訪當日得樓面兩個侍應 + 廚房兩個職員,出餐都幾慢下🙈 如果去食要有心理準備要等吓~同埋當日侍應漏單漏咗我哋個前菜🥺 不過有同
早排喺網上見到呢間餐廳評價幾好,所以同男朋友去試吓~

環境的確幾唔錯,不過食物同服務就一般般🤔

❝ 雞肝醬吐司🍞

鵝肝就見得多,雞肝醬就較少見,我哋都係第一次食。

❝ 菲達芝士沙律🥗

菲達芝士奶香幾重,沙律菜加咗香醋都幾開胃😛

❝ 慢煮24小時龍蝦湯🥣

❝ 油漬蕃茄配青醬牛油果手工意粉

醬汁方面,濃隱隱食到牛油果香,不過都係鹹咗啲👀

❝ 鮮黑松露手工幼帶意粉🖤

服務方面,小店人手應該非常短缺。

同埋當日侍應漏單漏咗我哋個前菜🥺 不過有同我哋say sorry, 同埋好快補返食物比我哋,態度搭救返!

整體評分:

食物:水準一般,部分菜式偏鹹
服務:出菜有啲慢,但職員態度不錯
環境:幾好,坐得舒服~