2023-12-12 1012 瀏覽
為食鬼衝出旺角啦🤤🤤今日放工去左灣仔買漢堡食🤣🤣好彩趕到尾班🚗襯店舖收工前食到✌️呢間漢堡店開業一段時間,bookmark左好耐,今日終於有時間去食🥰🥰買左兩個set,超級滿足😋日式芥末醬漢堡好飽滿嘅漢堡包🍔麵包入口鬆軟,仲有N字造型材料有6安士安格斯牛腩肉、芝士漢堡配上雜菜絲、蕃茄片及日式芥末醬,食落香口帶少少辣勁🤤松露醬漢堡6安士安格斯牛腩肉、芝士漢堡配上炒本菇、蕃茄片、綠毛菜及松露醬,份量超重級🤤🤤豐富嘅材料加入松露醬,食落咸香又惹味😋另外點左薯條及脆薯角,有四款醬可以揀。我哋揀左蜜糖芥末及香料粉🤩新鮮薯條同薯角沾上醬汁味道加分😋😋飲品點左lemonade,同earl grey☺️買埋外賣俾屋企人做宵夜📍N+ Burger (灣仔)灣仔汕頭街32號地舖#n+burger #人氣漢堡包 #漢堡包專門店 #漢堡包推介 #burger #burgerlover #wanchi #hkfoodie #hongkong #美食推介 #安格斯牛

日式芥末醬漢堡
好飽滿嘅漢堡包🍔麵包入口鬆軟,仲有N字造型

松露醬漢堡

飲品點左lemonade,同earl grey☺️

買埋外賣俾屋企人做宵夜

📍N+ Burger (灣仔)
灣仔汕頭街32號地舖

2023-12-06
  • N+ Limited Truffle Burger
  • N+ LIMITED JAPANESE MUSTARD (WASABI)