之前都有係某社交平台見過有不少朋友來過呢間cafe打卡,奶黃色既門口,加上藤椅,小熊同花花,打卡好靚呢,今次我都約埋朋友來打卡先📸!🧡香煎帶子明太子扁意粉 $148明太子份量都幾多,好惹味,配上微微煎香嘅帶子,鮮嫩又彈牙,而個扁意粉都煮得剛剛好🤗!💚Latter 田園下午茶$78呢個係下午茶set,包括有乳酪碗 ,田園沙律 ,炒雜菌同自家製小班戟,推介乳酪碗 ,乳酪上加滿果仁好香口,配埋鬆軟的小班戟一齊食更正呀😋,呢個下午茶set仲可半價優惠換購一杯自選飲品,我就揀左Earl Grey Latte ,伯爵茶味好香濃,咖啡師仲好有心思畫左個財神拉花,好勁呀😍🤎自家製提拉米蘇 配熱咖啡 $85呢個係另一個下午茶set,tiramisu芝士味香濃又軟滑,酒味唔會太濃,加上面頭的可可粉,味道剛好呀!呢個set配上熱咖啡,而$45以上飲品就可補差價,朋友揀左個🧧新春限定飲品,上面加左隻🐻熊仔達摩造型嘅蛋白餅,可愛度滿分呀😍❤️❤️💚抹茶巴斯克軟心乳酪蛋糕 $68這個cake好creamy,抹茶的味道好濃郁,中間仲有軟心口感,正呀!

🧡香煎帶子明太子扁意粉 $148
明太子份量都幾多,好惹味,
配上微微煎香嘅帶子,鮮嫩又彈牙,
而個扁意粉都煮得剛剛好🤗!

💚Latter 田園下午茶$78
乳酪上加滿果仁好香口,配埋鬆軟的小班戟一齊食更正呀😋,

🤎自家製提拉米蘇 配熱咖啡 $85

💚抹茶巴斯克軟心乳酪蛋糕 $68
這個cake好creamy,抹茶的味道好濃郁,
中間仲有軟心口感,正呀!

下午茶