見佢咁hit間間分店都咁多人like, 嗜辣嘅我一於試吓!兩個人去,呢到人少少去食都ok~勝在⭕️鴛鴦湯底$120內,算平,可以一辣一不辣⭕️大部分款式都有半份叫,有質量有份量,唔使焗住食一大碟,啱哂2人食⭕️有服務,夠細心——送餐前糖水,好飲嘅。加湯侍應會用塊小板檔住⭕️環境唔會好嘈,都幾啱傾計不過形容呢間連鎖式火鍋分店,感覺不太地道,個feel似你會去大快x食到大排檔嘢,但唔夠地道,嘅感覺一樣。其實樣樣野都好live up to standard,但就唔係好impressive。同埋有幾個位令我會考慮食其他餐廳先💁🏻‍♀️菜式比較少💁🏻‍♀️混醬料得蒜、蔥花、麻油、醋、同埋豉油(仲要勁死咸)連茶介仲要$40😥💁🏻‍♀️湯底辣嘅得麻辣。唔辣嘅得4款:香菜皮蛋、牛骨湯(味精味)、菌湯、蕃茄湯因為香港啲近年其實多咗好多食重慶麻辣火鍋,有啲更加地道,所以呢一間應該唔會再嚟食第二次住~
見佢咁hit間間分店都咁多人like, 嗜辣嘅我一於試吓!
兩個人去,呢到人少少去食都ok~
勝在
⭕️鴛鴦湯底$120內,算平,可以一辣一不辣

⭕️大部分款式都有半份叫,有質
量有份量,唔使焗住食一大碟,啱哂2人食

⭕️有服務,夠細心——送餐前糖水,好飲嘅。
送嘅餐前糖水

加湯侍應會用塊小板檔住
⭕️環境唔會好嘈,都幾啱傾計

💁🏻‍♀️菜式比較少

紅糖糍粑