2023-12-17 436 瀏覽
呢間店簡直係元朗名物!第一次聽呢個舖頭名嘅時候,以為佢係啲傳統老店🤣一試不得了!超前衛嘅蛋治!平時啲三文治係麵包包住啲蛋,佢係啲蛋包住塊包🤣成個蛋包飯咁!佢應該改名做蛋包治!蛋仲要又滑又香,不得了咁好食!🤤佢嘅奶茶都係一等一出名,選擇超多,仲要真係每一款嘅香味都好出,滑到不得了!值得一款款試吓,好多人都會特登黎買奶茶☺️✨鰻魚蛋治 $42 + 煙燻芝士 $5 👍🏻👍🏻👍🏻呢個真係必試!夾到不得了,爆餡滑蛋加埋鰻魚嘅油脂香,一定要試!🤩厚切鰻魚蛋治都係推薦嘅!鰻魚比較厚身,口感會再豐富啲,比較綿密!鰻魚味道更出😋不過我對鰻魚冇咩追求🤣橫掂都係夾係中間,我都係食返普通嘅就得✨蟹膏蛋治 $58👍🏻👍🏻👍🏻鍾意食蟹膏嘅朋友一定唔可以錯過!呢個都係大推!不過我覺得好似有肉開心啲🤣所以如果係同人share嘅話,我就會叫埋呢一個!😚✨伯爵奶茶 $27 👍🏻👍🏻👍🏻真係超香伯爵味,奶茶超滑!🤤係真係會飲完一啖然後將佢,喺個口度停留一陣,細微下佢嘅茶香。同埋佢真係滑到你唔捨得吞咗佢🤣✨Secret Garden奶茶 $30 👍🏻👍🏻其實佢樣樣野都幾好食,樣樣野都幾好飲🤣大家望住個Menu揀自己鍾意嘅就得!

鰻魚蛋治

✨鰻魚蛋治 $42 + 煙燻芝士 $5 👍🏻👍🏻👍🏻

✨蟹膏蛋治 $58👍🏻👍🏻👍🏻

✨伯爵奶茶 $27 👍🏻👍🏻👍🏻

✨Secret Garden奶茶 $30 👍🏻👍🏻

其實佢樣樣野都幾好食,樣樣野都幾好飲🤣大家望住個Menu揀自己鍾意嘅就得!店員仲有好好人咁推薦俾我飲咩,如果你諗唔到可以不妨問吓☺️雖然舖頭細細間,但係就係一間好有人情味,好有人煙氣息嘅街坊小店。值得大家入嚟試吓!!!
  • 鰻魚蛋治