澳洲有自家飼養牧場既burger店 玩到咁大 |゚Д゚)))?Burger都唔一定係junk food@nplusburger 既homemade beef patty採用純種安格斯牛肉 全自然無添加麵包亦用以天然酵母製作既酸種麵包 配以生菜 蕃茄 洋蔥等不失為營養均衡既一餐啊係咪( ͡° ͜ʖ ͡°)◦ N+ Classics with Bacon果然高質 係我偏愛既smash style burger ⸝⸝ ⸝♡Beef patty足4oz 大到會走左出包既範圍 牛味濃郁 煎到焦香十足配埋煙肉油香更有加乘 但豐富既蔬菜會令整體清新番平衡番麵包部分用牛油烘過後香噴噴又軟熟~◦ N+ Limted Truffle呢款塊漢堡係唔同架 更加好食.ᐟ .ᐟ 份量同食材都upgrade左 6oz 更加厚更juicy 用左牛腩肉更重油脂香(✧ᴗ✧) 松露醬滿滿之餘 仲有炒本菇 岩哂我呢位菇菇fans◦ Crispy Fires w/ Black Pepper Sauce兩款跟餐小食都份量十足 男士都有機會食唔哂新鮮炸起既粗薯條熱辣辣無得輸啦 配左既黑椒汁有港式扒房既感覺 但黑椒味係非常濃既◦ Wedg
Burger都唔一定係junk food
麵包亦用以天然酵母製作既酸種麵包 配以生菜 蕃茄 洋蔥等
不失為營養均衡既一餐啊係咪( ͡° ͜ʖ ͡°)

◦ N+ Classics with Bacon
配埋煙肉油香更有加乘 但豐富既蔬菜會令整體清新番平衡番
麵包部分用牛油烘過後香噴噴又軟熟~

◦ N+ Limted Truffle
呢款塊漢堡係唔同架 更加好食.ᐟ .ᐟ
松露醬滿滿之餘 仲有炒本菇 岩哂我呢位菇菇fans

兩款跟餐小食都份量十足 男士都有機會食唔哂

◦ Wedge Cut w/ Cajun Powder
薯角同樣大大件 炸皮薄脆 薯仔軟綿綿 cajun powder惹味帶少少辣

◦ N+ Sparkling Lemonade
感恩有汽水外既選擇 我同男朋友都唔太中意飲汽水
Lemonade
酸酸甜甜好岩用黎清新一下解油膩ദി ᷇ᵕ ᷆ )

• N+ Limited Truffle Burger