對於每日都必須要有澱粉先滿足既我🤍真係好需要認真去選擇🧐所以依間𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕就岩晒我啦🤩因為批底店家👨🏻‍🍳用左多種天然穀物 • 長時間低溫發酵❄️做成既健康麵團🫓有得食,又唔洗咁肥,係咪要揀先?😜~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪蒜香雞Pizza • 燒烤醬底($138/Regular 10”)除左烤雞肉🐔,仲有煙肉🥓 • 車厘茄🍅 • 蘑菇🍄 • 燈籠椒🫑 • 拉絲𝐌𝐨𝐳𝐳𝐚𝐫𝐞𝐥𝐥𝐚 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞🧀 • 紫洋蔥🧅 • 蒜片🧄…不過對我黎講最出色💯真係個批底🫓少少煙韌口感,又唔會過硬😚批邊位仲係脆脆✨地添,勁正😋叫我食晒成個批邊都冇問題👌🏻.▪ 至尊熱狗意粉($173)依個意粉最吸睛😍就梗係大大條法蘭克福腸啦,仲要表面𠝹埋花攝滿芝士碎🧀另外仲有勁多配料 : 辣肉腸 • 車厘茄🍅 • 黑橄欖 • 蘑菇🍄 • 新鮮既𝐌𝐨𝐳𝐳𝐚𝐫𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞🧀,香味夠晒豐富.▪MARU凱撒沙律 ($113) 羅馬生菜🥬超脆口 夠新鮮 💦仲有脆卜卜煙肉乾🥓 • 麵包粒🍞 • 鹹香鯷魚🐟調味方面就加左巴馬臣芝士🧀 • 黑胡椒• 𝐌𝐀𝐑𝐔凱撒沙律醬酸味
對於每日都必須要有澱粉先滿足既我🤍
真係好需要認真去選擇🧐
所以依間𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕就岩晒我啦🤩
有得食,又唔洗咁肥,係咪要揀先?😜

不過對我黎講最出色💯真係個批底🫓
少少煙韌口感,又唔會過硬😚
批邊位仲係脆脆✨地添,勁正😋
叫我食晒成個批邊都冇問題👌🏻
蒜香雞Pizza

▪ 至尊熱狗意粉($173)
至尊熱狗意粉

▪MARU凱撒沙律 ($113)
羅馬生菜🥬超脆口 夠新鮮 💦
仲有脆卜卜煙肉乾🥓 • 麵包粒🍞 • 鹹香鯷魚🐟
調味方面就加左巴馬臣芝士🧀 • 黑胡椒• 𝐌𝐀𝐑𝐔凱撒沙律醬酸味較重,幾開胃😝
MARU凱撒沙律

▪HOT • Yuza Tea ($28)
天氣開始凍,梗係要飲熱飲啦🔥
柚子茶加多左片檸檬🍋中和甜味,所以唔會太甜🍊
Yuza Tea

💁🏻‍♀️另外亦有多款酒類選擇,紅🍷 / 白酒🥂 • 手工啤🍻 • 韓國特色飲品🍹…

🔺以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺加入會員會有專屬優惠🈹