2020-04-16 62 瀏覽
晏晝去左呢間漢堡包店食野,店舖入邊環境唔算大,入去嗰時未有其他客人,所以唔使等位就直接入去啦。每個餐嘅名字好搞笑,例如有傻豬豬餐,失魂魚餐,不良牛餐,曬冷牛餐,咪走雞餐,大姑媽餐。每一款漢堡包都可以單點,又或者叫套餐。套餐可以揀一樣小食,有香腸雞翼兩件,芝士薯條,香脆薯角揀,同埋一樣嘢飲,可以係汽水或者熱飲。除咗漢堡包餐之外,都會有手工意粉套餐,同埋飛包變沙律🥗 其實都幾吸引,夠晒健康😉佢最正應該係英雄大晒冷牛餐🤪 漢堡包係200g安格斯西冷漢堡,仲可以叫埋Heros本地手工啤,但因為呢排戒緊口唔食牛,同埋唔係太好啤酒,所以冇叫到呢個餐,但我覺得都值得一試啊 🥰傻豬豬餐🐷日式照燒豬肉漢堡 套餐價$98小食:香脆雞翼兩件野飲:English Breakfast Tea漢堡包嘅豬肉其實都有好多塊,好足料,醬汁味道唔會太濃,唔會太鹹,所以都幾好味。其實我最鍾意係食兩件雞翼,佢係酥皮炸嘅,好入味好鍾意食,我係雞翼控🤪

傻豬豬餐🐷
日式照燒豬肉漢堡 套餐價$98