2024-01-02 348 瀏覽
Cafe Whale的M8和牛芝士漢堡,簡直係口感滿分嘅享受啊!🍔🐋 和牛肉味濃郁香噴噴,質感入口即溶,配上那芝士嘅融合,真係令人垂涎!接著試咗迷你安格斯牛肉漢堡,小小一件,但味道非凡,好夾嘅醬汁配搭到位。咬落去那肉嘅鮮嫩同多汁,瞬間乘載住味蕾飛上雲霄。🍔😍這裡的食材實在揀得太醒胃啦,無論係和牛定係安格斯,都係鼎級嘅選擇,為漢堡添上咗不少分數。仲有服務質素好到不得了,會心微笑加速效率,完美咁融入咗整體食物體驗當中。👍🤩雖然唔係小店,但Cafe Whale嘅注重質素同埋親民態度,真係令人覺得每次光顧都超值得過。下次再黎,我一定會再尋味啲雙層M8和牛啦,又或者試下其他新款漢堡。想食好嘢,記得mark低Cafe Whale!📍🎉