2021-12-11 50 瀏覽
我聽到「福岡漢堡扒」以為係日本餐廳,點知原來係韓國過江龍🤣。餐廳開左咁耐仍然人氣不減,我地排隊排左15分鐘先入到去。我地叫左一份二人套餐,套餐包括兩份芝士蛋蒜和牛漢堡扒同一份月見味噌牛丼飯。上餐既時候職員會將吸油煙既管道對準燒漢堡扒既熱石,所以食完之後我身上一啲油煙味都無👍🏻- 芝士蛋蒜和牛漢堡扒餐廳採用澳洲和牛,一試便知龍與鳳。當我將漢堡扒放係熱石上面巳經聽到嗞嗞聲,證明油脂非常豐富😍。而且入口軟稔,肉汁非常多。漢堡扒同蛋上面都有炸蒜片,炸蒜片唔會炸到好苦😝溫馨提示和牛漢堡扒煎3至4秒就要反面😝- 月見味噌牛丼飯牛肉有少少韌,但調味唔錯🤔。入面仲有蘑菇同金針菇,蛋黃撈飯幾惹味。和牛漢堡扒值得一試,而二人套餐幾抵食,每人仲有沙律、湯同飲品!

- 芝士蛋蒜和牛漢堡扒
芝士蛋蒜和牛漢堡扒